7óra7

A Duma Impró visszatér!

A Duma Impró visszatér!

2015. 03. 20. | 7óra7

Szívesen elárulnánk, mi fog majd történni, de erről fogalmunk sincs, hasonlóan a Duma Impró fellépőihez, hisz úgyis Ti döntitek majd el az est során.

Érdeklődő kérdéseimre kevés választ kaptam, még azoktól is, akik az előadás debütálásakor, február 26-án este a Corvin Dumaszínház színpadán állnak majd. Többen nevetve mondták, hogy „majd meglátjuk”, és abban szinte mindenki egyetértett, hogy „ők is kíváncsian várják”. A leginkább használható választ Litkai Gergely, a társulat főszerkesztője adta: „Óriási impró dzsembori lesz!”. Ez a rejtélyes mondat szabadfordításban annyit jelent, hogy a szereplők különféle szituációkba helyezik magukat, felvetnek egy-egy témát, aktualitást, és erre reagálnak improvizatív eszközökkel, humorosan.

Az este szereplőit egy hatfős keret alkotja, akik közül hárman vendégművészként éreznek. Bánki Gergely, színész, többek között a Buhera mátrix, a Fekete kefe, vagy a Nexxt című filmekből lehet ismerős. Fodor Annamária, a Thália Színház művésznője, akit sokat már az utcán is Timinek szólítanak, a Munkaügyek című IrReality show egyik főszerepe után. Vinnai András, színész és író, többek között a Mikroszínpadon, tavaly ősszel bemutatott, A humor forrása című darab szerzője. A vendégeket gondos házigazdaként fogadják a Dumaszínház tagjai. Így például Mogács Dániel, a lázadás nagymestere, aki a Rohan(d)ó élet legfőbb kritikusa, valamint Janklovics Péter, színész-humorista, az örökmozgó stand-up komikus, aki volt már a Sziget arca, de Michael Jackson-hasonmás is, legalábbis hangban és mozgásban. És hogy ezek után mi fog ott történni? Legyen meglepetés. „Óriási impró dzsembori.” Ez az egy, ami biztos.

Az előadás március 8-án este 8 órától látható a Jurányi Kamaratermében.

Részletes infók és jegyvásárlási lehetőség a Dumaszínház honlapjáról, innen érhető el.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr597993183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása