7óra7

Delila helyett Don Giovanni

Delila helyett Don Giovanni

2015. 03. 26. | 7óra7

Csokonai Nemzeti SzínházA Don Juan legendáját feldolgozó művet Gemza Péter, a színház művészeti vezetője állítja színpadra Haja Zsolt főszereplésével.

A Csokonai Színház ezzel az operával szerepel az Erkel Színház operafesztiválján. A Primavera15 a legnagyobb vidéki és határon túli magyar színházak zenés produkcióit látja vendégül. Az idei Primavera érdekessége, hogy két társulat ugyanazt az operát viszi el a fővárosba: április 23-án a Csokonai Színház társulata mutatja be a Don Giovannit, majd 26-án ugyancsak Mozart klasszikusa lesz látható a Pécsi Nemzeti Színház társulatának előadásában Gulyás Dénes rendezésében. Pécsett március 27-én lesz az előadás premierje, a címszerepet pedig Bognár Szabolcs és Réti Attila alakítja, váltott szereposztásban.

Kapcsolódó

Vidéki opera- és tánctársulatokat lát vendégül az Erkel Színház

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr197993063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása