7óra7

Kortárs Bábművészeti Napok Egerben

Kortárs Bábművészeti Napok Egerben

2015. 04. 03. | 7óra7

A fesztivál április 10-én 18 órakor a Halasi Dániel által rendezett A dzsungel könyve című előadással kezdődik, amely az ismert musical első hazai bábszínházi feldolgozása, a rendező és Tóth Réka Ágnes átdolgozásában.

Másnap, április 11-én 15 órakor a Mikropódium előadásában a Con anima című előadás lesz látható, melyben Lénárt András saját technikájával játszik egy kis asztalon, egy tálnyi homokban, ami egyben a mindenséget is jelenti.

Szintén április 11-én, 19 órakor kerül sor a Don Quijote, avagy Alonso Quijana útja a végtelenbe című előadás díszbemutatójára. Az előadást a Harlekin Bábszínház igazgatója, Éry-Kovács András rendezi. Játsszák: Kosznovszky Márton, Mészáros Pancsa, Szűcs Réka és Zádori Szilárd.

Április 12-én, vasárnap 14 óra 30 perctől a Hamletet láthatják a nézők Somogyi Tamás rendezésében, drámamódszertani feldolgozásban.

Az utolsó előadás aznap 19 órakor a Légzés lesz, a Marosvásárhelyi Ariel Gyermek-és Ifjúsági Színház vendégjátékaként. Gavril Cadariu rendezése felnőtteknek szánt, a nonverbális kísérleti színjátszás és a tárgyanimáció műfajában úttörőnek számító produkció, amely Romániában több fesztiváldíjat is kapott.

A szakmai program keretében április 11-én 10 órától bábtechnikai workshopot, április 12-én pedig, szintén 10 órától, szakmai beszélgetést tartanak.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr167993017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása