7óra7

JÁTÉK - Nyerjen jegyet a Tap Factory-showra! LEZÁRVA

JÁTÉK - Nyerjen jegyet a Tap Factory-showra! LEZÁRVA

2015. 04. 13. | 7óra7

Áprilisban először érkezik Magyarországra és rögtön négyállomásos turnéval indít a különleges produkció, mely az utcai zenétől a dobokon és a sztepptáncon keresztül az akrobatikáig mindent felvonultat, amitől szórakoztató és látványos lehet egy előadás. A hip-hop és az új cirkusz elemeit élőzenével vegyítő Tap Factory turné állomásainak Budapest mellett Pécs, Kecskemét és Veszprém ad helyet.

Az indusztriális látványvilágot tükröző előadás alatt a 8 szemrevaló fiatal férfi hordókon, autó felniken, közlekedési táblákon, „városi dobokon” diktálja a lüktető ritmust, ami hol erőteljesebben, hol könnyedebben kíséri a sztepp, az akrobatika és a tánc kombinációjából álló műsort.

Az előadás producere, Patrice Marques nevéhez olyan show-k fűződnek, mint a Stomp vagy David Copperfield produkciói. A világkörüli turné részeként hazánkba látogató, többszörösen díjnyertes produkciót pedig az a Vincent Pausanias hívta életre, aki számos szenvedélyes és nagy sikert aratott tapdance előadás koreográfusa és rendezője. A világ legkülönbözőbb részeiről érkező csapattagok között több világbajnok sztepptáncos – köztük Gilles Guenat és Jeremie Champagne -, urban dance és capoeira táncosok, kubai és afrikai ütősök és francia cirkuszi akrobaták is vannak, akik felléptek már a világ szinte összes ismertebb színpadán.

Az előadások időpontjai és helyszínei:

*Pécs, Kodály Központ*: 2015. április 13., 19:00
*Veszprém Aréna*: 2015. április 14., 19:00
*Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok*: 2015. április 16., 19:00
*Budapest Kongresszusi Központ*: 2015. április 19., 15:00, 20:00

Április 19-én, a Budapesti Kongresszusi Központban az esti időpont mellett délutáni előadást is tartanak, a szervezők ugyanis gondoltak a fiatalabb korosztályra is. Aki időben szeretné bebiztosítani a helyét az egyedülálló előadásra, az online is megteheti itt

Játék Tap Factory-jegyekért

-A játékban olvasónk *1)* lájkolja a 7óra7 Facebook-oldalát *2)* Facebook-üzenetben *április 12-én 23 óráig* elküldi a 7óra7-en regisztrált emailcímét, valamint az alábbi kérdésre a helyes válasz betűjelét – és máris esélyes arra, hogy *páros belépőjegyet* nyerjen az április 19. vasárnap, délután 3 órai előadásra.-

A játék lezárult, a nyertes:
Faller Beatrix Renáta

A megválaszolandó kérdés:

Milyen hangszerek adják a show alapját?

A) vonósok
B) ütősök
C) fúvósok

A helyes válasz a B) volt.

Gratulálunk a nyertesnek, akit a Facebookon értesítünk a nyeremény átvételéről.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr387993015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása