7óra7

A temesvári Tesztoszteron a Szkénében

A temesvári Tesztoszteron a Szkénében

2015. 04. 19. | 7óra7

Mitől férfi a férfi és mitől "döglik a légy"? Dagadó izmok? Szakáll? Egy szépen nyírt bajusz? Hatalom, pénz, erő? Talán... A biológia azonban egyszerű és örök válasszal szolgál erre kérdésre: tesztoszteron. Ez a történet valahol ott kezdődik, ahol a legtöbb véget ér. Akarod-e, holtodiglan, holtomiglan és a többi. Fehér ruha, templom, násznép és az ifjú pár. De mi van, ha a menyasszony a nagy, mindent eldöntő kérdésre nemmel válaszol? – áll az előadás színlapján.

Tesztoszteron

A hét színész közös munkájának eredményeként és az utóbbi évtizedek legismertebb magyar slágereinek felelevenítésével egy nők nélküli, de lépten nyomon a nőket kibeszélő esküvői fogadást láthatunk, ahol az örömapa (Balázs Attila), a pórul járt vőlegény (Kiss Attila) és annak bátyja (Bandi András Zsolt), egy egyetemi professzor (Kocsárdi Levente), egy zenész (Molnos András Csaba), egy újságíró (Molnár Bence) és egy pincér (Aszalos Géza) különös, egymást átszövő történetein keresztül nyerhetünk betekintést a férfi lélek legrejtettebb titkaiba – olvasható az előadás ajánlásában.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr907992929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása