7óra7

Öt díj A Hétfejű Tündérnek

Öt díj A Hétfejű Tündérnek

2015. 05. 18. | 7óra7

Az évad elején, a bangkoki World Puppet Carnivalon a legjobb látvány díját elnyert „csillagkalapálás hét szólamban” a 17. alkalommal megrendezett nemzetközi bábfesztiválon montenegrói, horvát, szerb, bosnyák, bolgár és lengyel produkciókkal szerepelt együtt a versenyprogramban. A Lázár Ervin-mese adaptációját a legjobb előadás, rendezés, zene és tervezés kategóriáiban találta a legjobbnak a zsűri, valamint elismerték a három előadó kiváló színészi összjátékát is.

A Hétfejű Tündér bemutatója 2012. január 19-én volt. A thaiföldi elismerést megelőzően, a VI. Kaposvári Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Színházi ASSITEJ Biennálén 2012-ben megkapta a legjobb gyerekelőadásnak járó Üveghegy-díjat, a zsűri Gimesi Dórát a legjobb dramaturg Békés Pál-díjával tüntette ki, Mátravölgyi Ákost pedig tervezőként ismerték el. Az előadás rendezője Kuthy Ágnes, a zeneszerző Sáry László. Akik játsszák: Hoffer Károly, Tatai Zsolt és Teszárek Csaba. A 6 éves kortól ajánlott, alsó tagozatosoknak szóló bérletben is szereplő A Hétfejű Tündér az évadban május 20-án és június 3-án látható a Budapest Bábszínházban.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr357992765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása