7óra7

Fotózza be magát a Holt lelkek előadásba!

Fotózza be magát a Holt lelkek előadásba!

2015. 05. 24. | 7óra7

A Radnóti Színház 2013 januárjában mutatja be Gogol: Holt lelkek című produkcióját, Valló Péter rendezésében. Az alkotók szándéka szerint az előadás díszletének meghatározó eleme lesz egy nagyméretű vetítőfelület, ahol mai magyar emberek arcai jelennének meg. A színház játékra, közös képkirakásra hívja leendő nézőit, barátait, támogatóit: küldjenek magukról olyan arcképeket, portrékat, amelyekről azt gondolják, jól illeszkedne egy ilyen tablóba. A képek nagy felbontásúak és teljesen jogtiszták legyenek!

Radnóti Színház

A kiválasztott képek tulajdonosait értesítjük és köztük 5×2 db színházjegyet sorsolnak ki a 2012/2013-as évad folyamán.

A portrékat a palyazat@radnotiszinhaz.hu emailcímre várják a Holt lelkek alkotói és a Radnóti Színház igazgatósága, legkésőbb 2012. december 17-ig, fekvő jpg formátumban, minimum 1,5 MB méretben, nagy felbontásban. Az email tárgyaként „Holt lelkek" szerepeljen.

>>> Holt lelkek - színlap, időpontok, jegyvásárlás

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr897999465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása