7óra7

Menedzsert keres a gyergyószentmiklósi Figura Stúdió Színház

Menedzsert keres a gyergyószentmiklósi Figura Stúdió Színház

2015. 05. 24. | 7óra7

Figura Stúdió Színház Menedzsert keres a Figura Stúdió Színház élére Gyergyószentmiklós Megyei Jogú Város polgármesteri hivatala. A pályázatok leadási határideje október 2., a pályázatok szóbeli bemutatására október 19-én kerül sor, ekkor eredményt is hirdetnek. Az állásra művészeti, irodalmi, filozófiai, közgazdasági, szociológiai vagy kommunikációtudományi végzettséggel, legalább 3 éves gyakorlattal és számítástechnikai tudással rendelkező jelentkezőket várnak. A nyertes 2012. november 1-jétől 2015. október 31-ig töltheti be a Figura Stúdió Színház vezetői posztját.

A pályázatnak – a személyi adatokon, a végzettséget és gyakorlatot igazoló okmányokon, erkölcsi bizonyítványon, az egészségügyi alkalmassági vizsgálat eredményén, valamint egy, a politikai tevékenység folytatását kizáró rendőrségi igazoláson kívül – a Figura Stúdió Színház három éves időszakra tervezett fejlesztési, fejlődési és projektmenedzsment tervét kell csatolni.

További információt készséggel ad a gyergyószentmiklósi Polgármesteri Hivatal személyzeti osztálya (telefonszám: 0266 364 494/224-es mellék), a kiírás román nyelven elolvasható a http://www.gyergyoszentmiklos.net/hu/dokumentumtar/hirdetesek/ honlapon.

A Bocsárdi László alapította, gyergyószentmiklósi Figura Stúdió Színház sorrendben a hetedik magyar színház Erdélyben. A teátrum önmagát a kísérleti színházi törekvések letéteményeseként határozza meg. Célja, hogy sajátos formanyelvet alakítson ki, új közönségrétegeket szólítson meg, akik igényeit a hagyományos kőszínházi struktúra nem elégíti ki. A Figura Stúdió Színház több jelentős színházi fesztivál házigazdája is.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr297999955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása