7óra7

Új weblapdesignt keres a Griff Bábszínház

Új weblapdesignt keres a Griff Bábszínház

2015. 05. 24. | 7óra7

Griff Bábszínház A pályázat nyílt, egyfordulós. Pályázatot nyújthat be bármely természetes személy, illetve designtervező, honlap készítő vagy grafikai cég.

A pályázatra minden olyan grafikai programmal készített designterv beadható, ami sem nyomtatásban, sem pedig elektronikus formában nem jelent meg, és nem nyert díjat korábbi pályázaton. Ezen feltételeknek folyamatosan fenn kell állniuk a pályázat elbírálási határidejéig. Nem elvárás, hogy a pályamű stílusában utaljon a jelenlegi weboldal szerkezetére vagy designjára, az azonban igen, hogy a bábszínház profiljához, kialakult arculatához, szellemiségéhez illeszthető legyen. Egy pályázó maximum 3 pályaművet nyújthat be. Nevezési díj nincs.

A pályaművet jpg, png vagy pdf és layeres psd formátumban kell benyújtani, az esetleg felhasznált egyedi fontok mellékelésével. A pályamű kizárólag a pályázó saját alkotása, szellemi terméke lehet.

Az alkalmasnak ítélt pályaművek alkotóival a színház felveszi a személyes kapcsolatot, és a további részletek megbeszélése után dönt a megbízásról. A pályázó tudomásul veszi, hogy pályaművének felhasználása esetén a színház művészi és technikai igényeinek megfelelően módosíthatja a beérkezett tervet.

A pályázat leadási határideje: 2012. szeptember 20., a tárgyban feltüntetendő: "Griff Bábszínház webdesign", a levélben feltüntetendő: név, telefonszám. Csak emailben beküldött pályaműveket fogadnak el. A pályaműveket a balzslaci@gmail.com címre kell továbbítani.

A pályaműnek tartalmaznia kell a főoldal és egy aloldal designtervét, a honlap tipográfiáját (betűtípus, betűszín, alapszín).

A pályaművön a következőknek kell szerepelnie:
- a Griff Bábszínház új logója
- zenék (szignálzenék, előadászenék)
- menüsor: Hírek (beharangozók, események), Előadásaink (előadásismertetők szereposztással 2012-2013), Havi műsor, Képgaléria (archív és új fotók évadonként, előadásonként), Videó, Sajtó (kritikák, szakcikkek), Archív (előadásismertetők szereposztással a színház megalakulástól a tavalyi évadig), A színházról, Társulat (fotók és önéletrajzok), Jegyinformáció, Kapcsolat
- képek elhelyezése (felhasználhatóak a Griff Bábszínház jelenlegi honlapjának képei)
- rövid előadásvideók, trailerek, spotok (a pályázatban tetszőleges filmanyaggal)
- cikkek, hírek elhelyezése
- látogatottságszámlálóval

A beérkezett pályaművek elbírálását a Griff Bábszínház igazgatósága végzi. Minden pályázót emailben értesítenek. A pályázati kiírással kapcsolatban további információ kérhető a Griff Bábszínház titkárságán, vagy a griff@babszinhazzeg.axelero.net címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr598000179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása