7óra7

Az Összpróba Alapítvány közleménye

Az Összpróba Alapítvány közleménye

2015. 05. 26. | 7óra7

A Balatonföldvár mellett most Balatonbogláron és Balatonfenyvesen is megnyitó összművészeti rendezvénysorozat színházi előadásokat, könnyűzenei koncerteket, kiállításokat, filmvetítéseket és családi programokat kínál.

A szervezők a sokszínűségre törekedve a legkülönfélébb műfajokból válogatták ki a minőségi produkciókat - legyen az vígjáték, képzeletszínház, monodráma, rock- vagy swingkoncert, operett vagy tangóopera. Az elmúlt 10 évben a KULTKIKÖTŐ magas színvonalú programjaival a Balaton kulturális kínálatának egyik meghatározó tényezőjévé vált; ehhez méltó születésnapi szezont terveznek minden helyszínen. A KULTKIKÖTŐ - Balatonfenyves elsősorban a kisgyerekes családokat várja bábszínházi előadásokkal, de felnőtteknek szóló kamaraszínházi produkciók is szerepelnek műsorán. A balatonboglári két helyszín különböző jellegű, változatos programmal várja az érdeklődőket: a Kápolna Színpad ingyenes könnyűzenei koncertekkel, a Művelődési Ház udvarának nagyszínpada színvonalas színházi előadásokkal, kisebb színpada gyerekeknek szóló előadásokkal és koncertekkel. Balatonföldváron egy saját produkció bemutatójával indul a nyár, majd az ország számos pontjáról és határon túlról érkező társulatok, együttesek színes kavalkádjával folytatódik.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr47992725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása