7óra7

Nyári egyetem a Színműn

Nyári egyetem a Színműn

2015. 06. 21. | 7óra7

Az egyetem felhívása szerint, akit érdekel a színház működése, színész szeretne lenni, de nem tudja pontosan, merre induljon el, az ő számára találták ki ezt a kezdeményezést. Lehetőség van a színészmesterséggel koncentrált formában, kis létszámú csoportokban, neves szakemberek vezetésével megismerkedni. Hegedűs D. Géza, Forgács Péter és Kovács Dániel vezeti a nyitott kurzust.

Ódry Színpad (Színház- és Filmművészeti Egyetem)

A tanárok előre választott téma alapján, színészi gyakorlatokon keresztül alakítják a programot. A résztvevők közös próbával valamint egyéni munkában jeleneteket dolgoznak ki, és rövidebb előadásokra is felkészülnek. A tematikus foglalkozások mellett játékok, beszéd-, mozgás- és színészgyakorlatok zajlanak. Zárt, koncentrált, reggeltől késő estig tartó, kötött programra számítsanak a résztvevők. Lesznek közös és privát programok is, és a tábort egy buli zárja.

A kurzuson való részvételhez nem szükséges semmilyen előképzettség, de a terület iránti érdeklődés és elkötelezettség elengedhetetlen.

Jelentkezni június 30-ig lehet az Egyetem honlapján

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr737992607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása