7óra7

Ötödik alkalommal mutatkozik be a Bethlen Terminál

Ötödik alkalommal mutatkozik be a Bethlen Terminál

2015. 08. 26. | 7óra7

A Bethlen Terminál a 2005 óta működő MU Terminál elveire épülő, de attól eltérő szerkezeti formában megvalósuló intenzív nyári tanfolyam, amely idén június 22-től augusztus 29-ig 10 héten keresztül, a hét 6 napján, napi 5 órában, összesen 300 órás képzést biztosít a résztvevők számára. A tavalyi évhez hasonlóan a képzésben külön kurzusra - középhaladó és haladó szintre – is lehetett jelentkezni.

A 2011-ben indult Terminál-program a szervezők meglátása szerint, rövid idő alatt is komoly eredménnyel büszkélkedhet, mivel azóta a résztvevők közül többen is részt vettek különböző társulatok produkcióiban itthon és külföldön egyaránt. A két hónapos intenzív tanfolyam lezárásaként most egy olyan szakmai bemutatót szerveznek, ahova meghívást kapnak a hazai alkotók, koreográfusok, intézményvezetők és pedagógusok, és emellett a nagyközönség számára is elérhető lesz a bemutató.

A Bethlen Terminál három mesterének, Egyed Beának, Lábán Rudolf-díjas táncművész-koreográfusnak, Hámor József, Harangozó Gyula és Imre Zoltán-díjas táncművész-koreográfusnak és Mádi Lászlónak, aki a Közép-Európa Táncszínház táncművész- koreográfusa, három-három hét áll rendelkezésére, hogy a korábban kiválasztott táncosokkal dolgozzon.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr87992435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása