7óra7

A férfiak szexuális világa Balatonfüreden

A férfiak szexuális világa Balatonfüreden

2015. 09. 01. | 7óra7

Míg számos mű kifejezetten a női lélek őskáoszra emlékeztető misztériumát boncolgatja, addig a méltatlanul háttérbe szorult hímek belső világával viszonylag kevesen foglalkoznak. Vinnai András tanulságos, kellő komolysággal komponált, mélypszichológiai munkájából kiderül, hogy a férfiak sok mindent szeretnek, sok mindenre vágynak, de természetesen leginkább egy nőre – állítják az alkotók az előadás kapcsán.

A férfiak szexuális világa - Vinnai András, Bánki Gergely és Janklovics Péter (fekve)

A szerző lapunk számára néhány tőmondatba sűrítette meglátásait: „A férfiak szeretik a kellemes zenét. A férfiak szeretik a fennkölt gondolatokat. A férfiak szeretik a tartalmas kalandokat. A férfiak szeretik a laktató ételeket. A férfiak szeretik az akciódús mozifilmeket. A férfiak szeretik a pucér asszonyokat. A férfiak szeretik a gyors, kemény szexet. A férfiak szeretik az igényes pornófilmeket. A férfiak szeretik az igénytelen pornófilmeket és szeretik a kellemes zenét.”

„Annyi tévhit és sztereotípia kering a férfiak szexualitásával kapcsolatban, hogy eldöntöttük: létrehozunk egy előadást erről a témáról. Amiben azonban kiderül, hogy ezek a tévhitek és sztereotípiák bizony igazak. Szűk kétórányi móka, kacagás, csodálatos dallamokkal (na jó, nem) tűzdelve, lehetőleg 18 éven felülieknek” – ajánlja az előadást Janklovics Péter.

A férfiak szexuális világa - Janklovics Péter, Bánki Gergely, Vinnai András

Jegyek kedvezményesen vásárolhatók március 16-tól július 17-ig 10% kedvezménnyel a Corvin Dumaszínház jegypénztárában, a PORT.hu/jegy és a dumaszinhaz.hu oldalakon, valamint a Libri könyvesboltokban. Továbbá a fesztivál ideje alatt 10% kedvezménnyel PORT.hu/jegy oldalon és a Libri könyvesboltokban. A Corvin Dumaszínház jegypénztára és a balatonfüredi Balaton Szabadidő és Konferencia Központ is Balaton Best Card elfogadóhely, ezért érvényes Balaton Best Card felmutatása esetén 25% kedvezményt adunk a DumaFüred fesztivál előadásaira a belépőjegy árából. A Balaton Best Card-ot a www.balatonbest.hu honlapon lehet igényelni.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr427992577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása