7óra7

Színházak Éjszakája a Kolibriben

Színházak Éjszakája a Kolibriben

2015. 09. 17. | 7óra7

Az idén negyedik alkalommal megrendezett Színházak éjszakáján már délután 3 órától kézműves foglalkozások, színházi sminkfestés és mesedélután várja a gyerekeket a színház művészeinek közreműködésével - olvasható a színház közleményében.

Mint írják, szerveznek felnőtteknek szóló interaktív programokat is, köztük kulisszajárást és "Vitéz László-automata" is várja a nézőket, este pedig két teljes előadást láthat a közönség.

A trollgyerek - Fehér Dániel A programot retro diavetítés zárja, amely során a mesék a színészek hangján szólalnak meg Kecskeméti Gábor zongorakíséretével.

A tavaly ezen az alkalmon eljátszott Bors néni után idén a Színikritikusok díjára jelölt A trollgyerek című produkciót láthatják az érdeklődők este 10 órától.

"Egy 7-10 éves gyereknek az a tilos, ami szükségszerűen büntetéshez vagy megtorláshoz vezet. Az előadásban a konklúziót – ne bántsd a másikét, mert akkor a tiédet is bántani fogják – ehhez igazították, és nem mélyebb erkölcsi elvekhez. (...) A trollgyerek egy sodró, fantáziadús gyerekszínházi előadás, amelynek egy-egy színpadi megoldását kifejezetten élvezhetik a felnőttek is." - írtuk az előadásról. (7 pontos kritikánk itt olvasható

A Kolibri Fészekben 18 órától Fekete Hold éjszakáján címmel Cseh Tamás-dalok és Ady-dalok hallhatók Novák János és az Ad Libitum együttes előadásában.

A Kolibri Színház teljes programja - ahogy a Színházak éjszakáján résztvevő összes színházé - egy karszalaggal látogatható. A belépésre jogosító karszalag megvásárolható a jegy.hu weboldalon és a Kolibri Színház Jókai téri jegypénztárában is.

A Színházak éjszakáján az idén huszonöt budapesti színház hatvanegy helyszínen várja interaktív, rendhagyó és különleges produkciókkal a közönséget szeptember 19-én, szombaton.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr807992369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása