7óra7

Tervezői díjat kapott a Hoppá-hoppá!

Tervezői díjat kapott a Hoppá-hoppá!

2015. 10. 05. | 7óra7

A Hoppá-hoppá! bemutatója a 2014/2015-ös évadban volt, a 3 éves kortól ajánlott előadás műfaja „bábjátékos civódás”. Franz Zauleck meséjének szereplői egy bumfordi, rendetlen ezermester vadmalac, Vadkan Dönci, valamint egy rendmániás cica, Cirmos Liza, akiknek együtt kell kihúzni a telet egy használaton kívüli kisbuszban az erdő közepén. A történetet Kuthy Ágnes vitte színpadra Hoffer Károly (bábok, jelmez) és Lénárt András (díszlet) tervezői közreműködésével.

Hoppá-hoppá! - Hannus Zoltán és Pallai Mara

"Kuthy Ágnes rendező jól átgondolt, üresjáratok nélküli mozgáskoncepciót talált ki. Nem kereste különösebben a direkt, kiszólós-kinézős interakciót a gyerekekkel, cserébe lenyűgözte őket a pazar kivitelezéssel" - írtuk az előadásról 8 pontos kritikánkban

Az ungvári Interlyalka nemzetközi bábfesztivált idén 15. alkalommal, október 1-4. között rendezték. A versenyprogramban tíz előadás vett részt Ukrajnából, Bulgáriából és Szlovákiából.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr757992337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása