7óra7

Jótékonysági előadás a Madách Színházban

Jótékonysági előadás a Madách Színházban

2015. 10. 20. | 7óra7

Csütörtökön délután a Madách Színházban több mint 600 gyermek nézheti meg a Lúdas Matyi című produkciót.

A Madách Színház küldetésének tekinti, hogy előadásait olyanok számára is elérhetővé tegye, akik körülményeik miatt másként nem juthatnak el színházba - olvasható a teátrum közleményében.

ludas_kis.JPGLúdas Matyi (fotó: Kanyó Béla)

Mint írják, az elmúlt évadokban több alkalommal is vendégül láttak olyan gyerekeket, akiknek igényük van a kultúrára, ezen belül a színházra is, de a lehetőségeik nagyon korlátozottak.

A csütörtöki közös program a Roma Club Alapítvánnyal, a Kézenfogva Alapítvánnyal és a Cseppkő Gyermekotthonnal valósul meg délután 4 órai kezdettel, amikor a szervezetek több mint 600 gyermekkel érkeznek a Madách Színházba.

A darabban Puskás Péter, Barabás Kiss Zoltán, Szente Vajk, Ruzicska László, Laklóth Aladár, Borbély Brigitta, Czakó Ádám és Hompok Tamás szerepel, a produkció rendezője Cseke Péter.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr888006537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása