7óra7

Malek Andrea a Spamalotban

Malek Andrea a Spamalotban

2015. 10. 29. | 7óra7

A Madách Színház novemberben ismét játssza a Spamalot című musicalt, amelyhez a Tó Úrnője szerepében csatlakozik Malek Andrea.

A teátrum közleménye szerint Malek Andreát azért kérték fel, mert a szerepet a bemutató óta játszó két színésznő: Balogh Anna és Molnár Szilvia „egy új szerepben, édesanyaként lépnek fel otthon”. Az énekes-színésznő Polyák Lillával felváltva játssza a Spamalot női főszerepét novemberben. 

spamelot_kis.JPGSpamalot (fotó: Madách Színház)

„A brit Monty Python csapat filozofikus, karakterizáló humora kezdetektől fogva belopta magát a magyar szívekbe. A suliban, sőt később a fiaimmal is, rendszeresen játszottuk sírva-röhögve a Gyaloggalopp különböző jeleneteit” – mondja legújabb szerepéről Malek Andrea.

„2005-ben Guenevere-ként épp a Camelot című musicalt próbáltam a Bad Hersfeldi Nyári Játékokon, amikor a társulatban kézről-kézre adták a friss Spamalot CD-t, a darabot akkor mutatták be a Broadway-n. 19 éves korom óta állok musicalszínpadon, és egy ideje mélyen vágytam rá, hogy végre eljátszhassam a saját paródiámat. A Spamalot korántsem spam! Mesterien megírt, kitűnően hangszerelt, tartalmasan szórakoztató színpadi mű. Mindig talál benne újat az ember. 

Ne mondja nekem senki, hogy csodák pedig nincsenek, mert… hihetetlen, de tíz évvel az ősbemutató után, a Madách Színház színpadán, 2015. november 11-én magam is nagy örömmel csatlakozom a világ Tó Úrnőihez!” – fejezi be a gondolatmenetét a színésznő.

Forrás: Madách Színház

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr378031610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása