7óra7

Nehéz - Még egyszer! Utoljára!

Nehéz - Még egyszer! Utoljára!

2015. 11. 04. | 7óra7

A Nehéz című előadás vasárnap a Nemzeti Színház Gobbi Hilda Színpadán látható utoljára – Lázár Katival és Mucsi Zoltánnal.

A 2011-es POSzT-on Mucsi Zoltán ezzel a főszereppel nyerte el a legjobb férfialakítás díját. Ugyanebben az évben a Színházi Kritikusok Céhétől Mucsi Zoltán a legjobb alakításért járó díjat, Lázár Kati pedig a legjobb epizódszereplőnek járó elismerést kapta meg.

nehez.jpg            Nehéz - Mucsi Zoltán, Lázár Kati (fotó: Garamvári Gábor)

Ez az, amikor saját magunkat rutinszerűen átvágjuk a palánkon, hogy másnap is reménykedve tudjunk felkelni, hogy van értelme. Ez az, ami mára népbetegséggé vált, és ez az, amiről csak a maga tragikomikus mivoltában lehet beszélni. (…) Népópiummá vált tökéletes biodrog, aminek okai ugyanúgy a színpadon vannak, mint a következményei” – írtuk az általunk 8 pontosra értékelt előadásról.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr428050120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása