7óra7

Karácsonyi vásár a budapesti Katonában

Karácsonyi vásár a budapesti Katonában

Kedvezményes jegyvásár, árverés és adománygyűjtés

2015. 12. 08. | 7óra7

A színház kedvezményes jegyek mellett DJ Rajkai Christmas Party-jával, Mikulásgyár-gyűjtőponttal és különleges ajándékötletekkel is várja az érdeklődőket.

December 18. és 20. között délelőtt 11 és este 10 óra között 25% kedvezménnyel vásárolhatók jegyek a színház januári és februári előadásaira a közönségszolgálati irodában és a weboldalukon.

katona_vag.PNG

Idén első alkalommal a Katona József Színház is részt vesz a Mikulásgyár adománygyűjtő akciójában, így december 18. és 20. között gyűjtőpontot hoznak létre előcsarnokukban, a K:antinban. Minden használható adományt örömmel fogadnak (könyvet, játékot, tiszta téli ruhát), de elsősorban tartós élelmiszert gyűjtenek, mert a mélyszegénységben élőknek arra van leginkább szüksége. Adományaikat december 20-án délután 2 órakor viszik el a Mikulásgyárba, az '56-osok terére, ahonnan a Magyar Posta és a Vöröskereszt szállítja el azokat a rászorulóknak.

December 19-én, szombaton délután 3 órától árverést tartanak a társulat művészeinek színházi tárgyaiból az előcsarnokban, Veiszer Alinda vezetésével. A bevételt a Katona József Színház Alapítvány kapja meg, amely lassan 25 éve segíti az intézmény munkáját.

A színház a K:önyv és Bolttal együttműködve elkészítette idei karácsonyi meglepetéseit is. A vásárlók #portugál és #háromnővér ajándékcsomagokkal kedveskedhetnek szeretteiknek. A vásár alatt is elérhetők ajándékutalványaik, melyek személyre szabott karácsonyi ajándékul szolgálhatnak.

Forrás: Budapesti Katona József Színház

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr438148596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása