7óra7

Hajléktalansors Geréb Ágnessel és Papadimitriu Athinával

Hajléktalansors Geréb Ágnessel és Papadimitriu Athinával

Jótékonysági felolvasószínház Szegeden

2015. 12. 14. | 7óra7

A REÖK Palotában megvalósuló, hajléktalan szegedi nők sorsát bemutató sorozat első részében egy hat éve az erdőben élő nő sorsát ismerhetjük meg.

A Városszél című, várostörténeti színházi sorozat után újabb különleges kezdeményezés indul a REÖK-ben. December 15-én, kedden este 7 órától láthatják a nézők az Erdőszélen című sorozat első részét, amely egy hajléktalan szegedi nő történetét meséli el, akit segíteni is kíván a REÖK a program bevételével.

644_reok-palota-kulso.jpeg            A REÖK Palota (fotó: szeged.hu)

Réczei Tamás ötletgazda és rendező két jól ismert, karakteres szereplőre bízta a történet tolmácsolását. Az első esten az életút egy részét a szegedi születésű Geréb Ágnes (szülész-nőgyógyász, független bába) olvassa majd fel, aki fiatal korában a városban amatőr színpadokon is szerepelt, illetve társa az életvallomás megjelenítésében Papadimitriu Athina színművész lesz.

A hajléktalan nő évekig élt anyaotthonban, és bár lakhatna édesanyjánál és gyermekeinél, immár hat éve a városszéli erdő nyújt neki otthont.

A most kezdődő sorozatnak több állomása is lesz, melyek mindegyike Szegedhez köthető közéleti személyiségek és ismert színművészek segítségével mutat be megrázó emberi sorsokat.

Forrás: szegediszabadteri.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr678171220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása