7óra7

Bakonyi Csilla Domján Edit-díjat kapott

Bakonyi Csilla Domján Edit-díjat kapott

2015. 12. 15. | 7óra7

A Domján Edit emlékére alapított díjjal tehetséges, fiatal, kizárólag vidéken játszó színésznők művészetét ismeri el az alapítvány kuratóriuma.

A díj célja Domján Edit nevének és emlékékének megőrzése, aki hét évig játszott vidéken. A kuratórium az elismerésről vidéki színházak javaslatai alapján dönt. A kuratórium tagjai: Aldobolyi Nagy György zeneszerző, Bencze Ilona színművésznő, Dunai Tamás színművész, Ézsiás Erzsébet újságíró, Dr. Nagy Imre érsebész és Vajda Márta, a Magyar Színházi Társaság titkára. 

domjan.JPGBakonyi Csilla átveszi a díjat (fotó: Prokl Violetta - Jászai Mari Színház, Népház)

Bakonyi Csilla a tatabányai Jászai Mari Színház társulatának tagja. A díjat Szakonyi Károly, az alapítvány kuratóriumának elnöke adta át a Házasságon innen és túl előadás premierjének tapsrendjében, a Jászai Mari Színházban.

Forrás: Jászai Mari Színház

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr928173562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása