7óra7

Próbatáncot hirdet a Miskolci Balett

Próbatáncot hirdet a Miskolci Balett

2016. 01. 15. | 7óra7

Az intézmény klasszikus és/vagy modern képzettségű, női és férfi táncművészek jelentkezését várja. Február 6-ig lehet jelentkezni.

A 2016/17-es évadra meghirdetett próbatáncon azok vehetnek részt, akik rendelkeznek legalább táncművészeti szakközépiskolában szerzett bizonyítvánnyal, vagy az idén szerzik meg azt, és akik február 3-ig beküldik magukról az alábbi információkat: iskolák, végzettség, munkahelyek, táncolt szerepek, személyi adatok (név, állampolgárság, születési idő, súly, magasság, cím, telefonszám, e-mail cím), illetve táncos fotót és videót is mellékelnek.

miskolc_2.jpg                                             Miskolci Nemzeti Színház

A próbatánc időpontja február 6., 12 óra, helyszíne a Miskolci Nemzeti Színház (Miskolc, Déryné utca 1. III. em.).

A sikeres felvételt nyertek az évad során színházi előadásokban és önálló táncszínházi produkciókban vesznek részt az intézményben, sokszínű műfaji formában.

Jelentkezni lehet: e-mailben Guzi Emesénél a guzi.emese@mnsz.hu címen, vagy telefonon a +36/46 516-704-es telefonszámon.

Forrás: Miskolci Nemzeti Színház

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr238275228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása