7óra7

Utoljára pillant vissza a Duda Éva Társulat

Utoljára pillant vissza a Duda Éva Társulat

2016. 02. 11. | 7óra7

Búcsúzik a budapesti közönségtől a Duda Éva Társulat Flashback - Egy kiállítás képei című előadása, amit utoljára a Marczi Közösségi Térben láthatnak a nézők.

Visszatekintünk a múltba, szorosan összekapcsolódva jelenünkkel, napjainkkal. Az előadás alapja Muszorgszkij Egy kiállítás képei című műve, mely fontos lenyomata egy korszaknak és életérzésnek. Mai szemmel és érzékekkel fogalmazzuk újra a múltat idéző zenei tételeket, letűnt korok világát rajzoljuk át szürreális képek formájába öltve. A Flashback történetiség nélküli etűdök sora, melyek a hatalom és az elnyomás képeit villantják fel – olvasható a színlapon.

flash.JPGFlashback - Egy kiállítás képei (fotó: Dömölky Dániel)

Duda Éva koreográfiáját Egyed Beáta, Simkó Beatrix, Simon Renáta, Stetina Szonja, Csuzi Márton, Bora Gábor, Rusu Andor és Takács László táncolják.

A 16 éven felülieknek ajánlott előadás február 19-én, este 7 órai kezdettel látható a Marczibányi Téri Művelődési Központban.

Forrás: Duda Éva Társulat

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr408381516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása