7óra7

JÁTÉK - Nyerjen jegyet a  Keep in Touching bemutatójára! LEZÁRVA

JÁTÉK - Nyerjen jegyet a Keep in Touching bemutatójára! LEZÁRVA

2016. 04. 23. | 7óra7

A Sín Kulturális Központ által bemutatott Keep in Touching című táncdarab április 30-i előadására nyerhetnek jegyet játékosaink.

A 7óra7 játékában most két jegyet nyerhetnek a Keep in Touching április 30-i előadására azok a játékosaink, akik 1) e-mailben elküldik a helyes választ az alább feltett kérdésre a 7ora7nyeremenyjatek@gmail.com e-mail címre április 27-én 23:59-ig, 2) megosztják a 7óra7 játékra vonatkozó posztját a Facebookon, 3) ha eddig nem tették meg, kedvelik a 7óra7 Facebook-oldalát.

A játék lezárult. A nyertesek:


Csépányi Zsuzsanna
Végh Abigél

Egy kézfogás, ami húz és taszít egyszerre, manipulál, de támaszt is nyújt, és még akkor is megtart, ha már rég elengedtük egymást. Dányi Viktória és Nelson Reguera Perez táncosok ezen a mindennap ismételt, rutinszerű gesztuson keresztül járják körül, hogy mi minden rejlik két ember viszonyában.

keep_in_hever_zsofia_ki.JPGKeep in Touching - Nelson Reguera Perez, Dányi Viktória

A megválaszolandó kérdés:

Dányi Viktória alkotótársként jegyzi a Lábán Rudolf-díjjal kitüntetett és az Aerowaves kortárstánc hálózat által a 2014-es év legjobbjai közé választott táncelőadást. Melyik előadásról van szó?

A) Dekameron
B) Nyúzzatok meg!
C) Eclipse

A helyes válasz a B) Nyúzzatok meg! volt. Gratulálunk a nyerteseknek!

További tudnivalók:

A játék posztját, kérjük, „nyilvános” beállítással osszák meg! Összesen 2x2 darab belépőt sorsolunk ki az előadásra. A nyertes nevét a játék határidejének lejártát követően Facebook-oldalunkon tesszük közzé, valamint e-mailen is értesítjük őt. A Keep in Touching április 30-án, szombaton 19:00-tól kezdődik a Mu Színházban.

Jó játékot!

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr508656336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása