7óra7

A nagybőgő csütörtökön Budapest belvárosában szólal meg

A nagybőgő csütörtökön Budapest belvárosában szólal meg

2016. 04. 25. | 7óra7

A MOST FESZT 2016 legjobb monodrámája  egyetlenegy alkalommal, április 28-án, csütörtökön este 7 órától a KuglerArt Szalon Galériában látható.

A nagybőgő című, Patrick Süskind monodrámájából készült produkció, Klem Viktor előadásában egy közvetlen beszélgetés a zenész és a néző között. A nagybőgős őszintén vall az életéről, szerelméről, a zenéhez, társadalomhoz fűződő viszonyáról, gyengeségeiről, vagy éppen játszik a hangszerén.

nagyb_kis.JPGA nagybőgő - Klem Viktor (fotó: Kiss Gergely)

Az eredeti mű főhőse pont kétszer olyan idős, mint most jómagam. Viszont a kérdések és problémák melyeket hősünk feszeget, éppúgy érintenek egy mai fiatalembert, mint egy nyugdíj előtt álló, tapasztalt muzsikust…” – mondta szerepével és az előadással kapcsolatban Klem Viktor.

A Galéria Budapest ötödik kerületében, a Deák Ferenc tér tőszomszédságában, a Sütő utca 2. szám alatt található ház egyik impozáns lakásában működik.

kug.JPGA KuglerArt Szalon Galéria

Kapcsolódó

A MOST FESZT díjairól - Arattak a nők

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr708662294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása