7óra7

Az improvizáció Győrbe költözik

Az improvizáció Győrbe költözik

2016. 05. 03. | 7óra7

Az Import Impró Társulat szervezésében, 6 társulat részvételével a győri Rómer Házban tartják az V. Országos Improvizációs Fesztivált.

A május 13. és 15. között zajló fesztiválon olyan társulatok lépnek fel, mint az improvizációt hazánkban meghonosító Momentán Társulat, a Andrew Hefler által vezetett Grund Színház, a Sopronban és Budapesten is működő Itt és Most, a pécsi egyetemisták által életre hívott Improvokál, valamint a legfrissebb imprós különítmény, a Forimpró, de a házigazda Import Impró Társulat tagjai is színpadra lépnek.

impro_1.JPGHárom improvizatőr három társulatból

A fesztivál nyitó előadása május 13-án, pénteken este a Mindenki Mindenkivel, amely a férfiak és nők közötti kapcsolatokra és kötelékekre, barátságokra és szerelmekre épül. 

Szombaton, május 14-én este Cagematch címmel egy improvizációs csata tanúi lehetnek az érdeklődők.  

A hétvége záróelőadása, május 15-én egy hármas együttműködés, ahol az Impoetry Band elnevezésű előadásban impró, slam és zene épülnek egymásra. Az este során a színészek mellett a Slam Poetry Győr és a Hoppáré különítménye is látható és hallható.

imp_2.JPGEgy közös játékban a fesztiválon résztvevő különböző társulatok tagjai

A felnőtt napi jegyek 1500 forintba kerülnek, diákok és nyugdíjasok 1000 forintért tudnak bejutni az eseményekre, valamint 2000 forintért támogatói jegyek is vásárolhatók.

A háromnapos bérletek ára felnőtteknek 4000 forint, diákok és nyugdíjasok számára 2500 forint, a támogatói bérlet pedig 6000 forintért váltható.

Részletes információk az Import Impró Társulat honlapján és a rendezvény Facebook eseményoldalán találhatók.

Forrás: Import Impró Társulat

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr848682732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása