7óra7

Díjat nyert a Tündéri a 23. ATELIER fesztiválon

Díjat nyert a Tündéri a 23. ATELIER fesztiválon

2016. 07. 03. | 7óra7

A Legjobb Színpadi Zene díját nyerte el az Aradi Kamaraszínház, a Békéscsabai Jókai Színház és a szegedi MASZK Egyesület koprodukciója a 23. ATELIER Nemzetközi Színházi Fesztiválon, Sepsiszentgyörgyön.

A zsűri Éder Enikőt és Borsos Pált jutalmazta a minimál-szürreál musical zenéjéért.  

Theo Heghelegiu Tündéri című  drámájának alapszituációja két férfi egyensúlyozása e világ és a túlvilág között.  Az előadás szereplői Harsányi Attila, Tege Antal és Éder Enikő, zenéjét Éder Enikő és Borsos Pál szerezte, rendezője Tapasztó Ernő.

tunderi_ok.JPGTündéri (fotó: Aradi Kamaraszínház)

A huszonharmadik alkalommal Nagybányán megrendezett szemlén a Tündéri és a Sex, drugs, gods & rock ’n’ roll című radikális stand up tragedy voltak az egyedüli magyar előadások, ahol többek között román, bolgár, belga, ukrán és francia társulatok vettek részt.

A Tündéri színpadra állításáért 2013-ban Tapasztó Ernő nyerte a legjobb rendezésért járó díjat a XVII. Nemzetközi Davila-Interfest Stúdiószínházi Fesztiválon, Piteşti-en. A Tündérit akkor összesen három kategóriában jelölték díjra: legjobb előadás (a fesztivál nagydíja), a legjobb díszlet és a legjobb rendezés.

A Sex, drugs, gods & rock ’n’ roll című produkcióban nyújtott alakításáért Harsányi Attila a tavaly Sepsiszentgyörgyön megrendezett ATELIER Fesztiválon elnyerte a Legjobb Férfi Alakítás díját.

Forrás: Aradi Kamaraszínház

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr58863214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása