7óra7

Takács Katalin Budaörsre szerződik, Znamenák István rendezni fog

Takács Katalin Budaörsre szerződik, Znamenák István rendezni fog

2016. 07. 19. | 7óra7

A hatfős budaörsi társulat három új taggal bővül a következő évadra, amelynek első három bemutatója egy zenés gyerekdarab, egy komédia és a Godot.

A Budaörsi Latinovits Színház társulata az elmúlt évadtól kezdődően hat színészből állt – Bohoczki Sára, Bregyán Péter, Ilyés Róbert, Ódor Kristóf, Páder Petra és Spolarics Andrea. Őket három új tag egészíti ki ősztől: a közelmúltban szabadúszó, a budaörsiek számára a Lukáts Andor által rendezett Egérfogóból is jól ismert Takács Katalin, a frissen végzett és Budaörsön már három előadásban be is mutatkozott Böröndi Bence (végzős interjúnk itt olvasható), valamint az eddig vendégként, de szintén több produkcióban színpadon állt Chován Gábor.

cats_jo.jpgTakács Katalin, Böröndi Bence, Chován Gábor (fotó: Budaörsi Latinovits Színház - Borovi Dániel)

Az évad lezárása után három párhuzamos új próbafolyamat indult el a budaörsi színházban, és ezek a munkák a következő évad első bemutatóit készítik elő. Így kezdett el dolgozni Tasnádi Csaba A két Lotti című zenés gyerekelőadáson, Znamenák István a Hazudj inkább, kedvesem! című komédián és Kovács Kristóf a Godot-ra várván.

Jövőre összesen kilenc bemutatót tartanak Budaörsön, és folytatódnak a színház-kávéházi sorozatok is: a nagy magyar színészekre emlékező Szellemidézés, valamint az Operabeavató.

Forrás: Budaörsi Latinovits Színház

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr908901172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása