7óra7

Lemondott Rátóti Zoltán, a kaposvári színház igazgatója

Lemondott Rátóti Zoltán, a kaposvári színház igazgatója

2016. 08. 22. | 7óra7

A kaposvári Csiky Gergely Színház vezetője a mai társulati ülésen jelentette be, hogy családi okok miatt szeptember 1-től nem tudja folytatni munkáját a teátrum  élén.

Bérczes László kaposvári dramaturg, rendező megkeresésünkre megerősítette a sonline.hu-n megjelenő hírt: december 31-ig a színház gazdasági igazgatója, Fülöp Péter vezeti a teátrumot.

rat_kaposvarmost_ok.jpgRátóti Zoltán (fotó: kaposvarmost.hu)

Kérdésünkre, hogy mindez kapcsolatban lehet-e a kaposvári színház épületének, korábban a miniszterelnök által megígért felújításának folyamatos halasztásával, Bérczes László azt mondta, hogy Rátóti Zoltán a döntése indoklásakor kizárólag családi okokra hivatkozott. Újonnan született gyermeke miatt kényszerült választásra a családban való aktívabb részvétel és a vezetői feladatok között. Az ülésen jelenlévő polgármester, Szita Károly elfogadta Rátóti Zoltán döntését.  

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr7211356636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása