7óra7

Kritikusok az Éj leple alatt

Kritikusok az Éj leple alatt

2016. 09. 10. | 7óra7

Idén ötödik alkalommal rendezik meg a Színházak Éjszakáját, s ezúttal a Színházi Kritikusok Céhe is csatlakozik az eseményhez.

ÖN KRITIKUS? – játék a nézőtéren másfél órában – ez a címe a Színházi Kritikusok Céhe programjának, amely szeptember 17-én, a Színházak Éjszakáján a Jurányi Ház Kamaratermében lesz este 9 órakor.

kritikusok_nyito.jpgA műsort egy korábbi színikritikus, jelenleg rendezőhallgató, Markó Róbert rendezi, s részt vesznek benne kritikusok, színészek, valamint remélhetőleg azok a színházkedvelők, akik olvasnak színikritikát, vagy nem olvasnak. Vagy nem olvasnak, de igazán olvashatnának!

Emlékteszt idézi majd Koltai Tamást a kritikái révén, lesz kritikusfelismerő totó és összeszerelhető színibírálat előre gyártott elemekből. Kiderül, miként és milyen véleményt mond a kritikus, ha háttal ül a színpadnak. Csáki Judit ötperces beszélyben értekezik a vegetatív kritikáról, a színészek pedig kritikát is eljátszanak, ha kell (és kell).

Aki akarja, megtippelheti a Színikritikusok díjának idei kitüntetettjeit a helyszínen kitölthető szelvényen, s a legjobb eredményt elérő szerencsejátékos 2 jegyet nyer a szeptember 21-i díjátadó gálára. (Erre az ad módot, hogy a Színikritikusok díjának győztesei megvannak már, csak még titkos, hogy kik ők.)

A kritikusok estjén fellépő szíves színészek: Bozó Andrea, Nagypál Gábor, Némedi Árpád (cimbalommal) és Simkó Katalin.

Az esemény karszalaggal látogatható, amely itt vásárolható, de regisztrálni is lehet rá itt.

Forrás: Színházi Kritikusok Céhe

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr7011692699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása