7óra7

JÁTÉK - Nyerjen jegyet a Párterápia sajtóbemutatójára! LEZÁRVA

JÁTÉK - Nyerjen jegyet a Párterápia sajtóbemutatójára! LEZÁRVA

2016. 10. 19. | 7óra7

Az Orlai Produkció új előadására, a Párterápia sajtó- és szponzori bemutatójára nyerhetnek páros belépőt azok, akik velünk játszanak.

A játék lezárult. A nyertesek:


Veres Petra
Vida Janka

A 7óra7 játékában most két jegyet nyerhetnek az október 25-i előadásra azok a játékosaink, akik 1.) e-mailben elküldik a helyes választ az alább feltett kérdésre a 7ora7nyeremenyjatek@gmail.com e-mail címre október 21-én 12:00-ig, 2.) megosztják a 7óra7 játékra vonatkozó posztját a Facebookon, 3.) ha eddig nem tették meg, kedvelik a 7óra7 Facebook-oldalát.

Az Orlai Produkciós Iroda már évek óta nagy sikerrel játssza Daniel Glattauer előző művét. A Gyógyír északi szélre már több mint százszor tárta a nézők elé két ember megismerkedésének kalandos és humoros történetét. Most továbblép a szerző, a Párterápia házaspárjának életéből már rég eltűnt az első évek izgalma. Ismerős a helyzet: valami elveszett, és mielőtt végleges döntést hozna a férfi és a nő, egy utolsó kísérletképpen szakemberhez fordulnak. Az orvos munkához lát, frenetikus helyzetek, mulattató fordulatok és meglepetések során ismerjük meg már nem is csak a páciensek, hanem a pszichiáter életét is. Glattauer vígjátéka nagy emberismerettel és virtuozitással sodorja nézőjét a hősökkel együtt a jövő meglepetései felé...

parterapia.jpg

A megválaszolandó kérdés:

Az Orlai Produkciós Iroda melyik előadásában játszik az alábbiak közül a Párterápia pszichológusát megformáló Mészáros Máté?

A) Várj, míg sötét lesz
B) Pesti barokk
C) Őszi szonáta

A helyes megfejtés: B) Pesti barokk.

További tudnivalók:

A játék posztját, kérjük, „nyilvános” beállítással osszák meg! Összesen 2x2 darab belépőt sorsolunk ki az előadásra. A nyertesek nevét a játék határidejének lejártát követően Facebook-oldalunkon tesszük közzé, valamint e-mailen is értesítjük őket. A sajtó- és szponzori bemutató előadás október 25. kedd este 7 órakor kezdődik a Belvárosi Színházban.

Jó játékot!

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr3211818933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása