7óra7

Webber két új dalt írt a Macskákhoz

Webber két új dalt írt a Macskákhoz

2016. 10. 23. | 7óra7

A szerzeményeket a magyar közönség is meghallgathatja, ugyanis az eredeti angol darab világturnéja során hamarosan Budapestre érkezik.

A világkörüli turnén szereplő eredeti londoni CATS előadás Budapesten a Syma csarnokban 2016. november 17, 18 és 19-én lesz látható összesen négy alkalommal. A produkció plusz meglepetést is tartogat a Macskák magyar rajongóinak, ugyanis a zeneszerző, Andrew Lloyd Webber két új dalt írt az előadáshoz, amelyek itthon most először csendülnek majd fel a musicalben.

macskak.JPG
A Broadway és a West End egyik leghosszabb ideje futó és legsikeresebb show-jának világturnéja már több mint 300 városban került színpadra. Eddig több mint 50 millió ember látta, 26 országban mutatták be és 10 nyelvre fordították le. Novemberben a magyar közönségnek is lehetősége nyílik megtekinteni a Webber-musical eredeti változatát. Az előadás angol szövege magyar fordításban is látható lesz a színpad két oldalán elhelyezett kivetítőkön.

Az utazó társulat a londoni Palladiumban is megfordult 2014-ben, ahol Nicole Scherzinger játszotta Grizabella szerepét.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr5711833031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása