7óra7

Koltai Róbert a Katonában, Mundruczó a Vígben

Koltai Róbert a Katonában, Mundruczó a Vígben

Színház reggelire - 2016. november 2.

2016. 11. 02. | 7óra7

A népszerű színművész Haumann Péter távozását követően vette át A mi osztályunkban Abram szerepét.

Koltai Róbert A mi osztályunkban debütált a Katonában

Haumann Péter távozását követően Máté Gábor rendező-igazgató Koltai Róbertet kérte fel A mi osztályunk Abramjának szerepére. Koltai november 1-jén lépett először színpadra új szerepében, így rögtön egy jubileumi előadás részese is lehetett, hiszen épp ekkor játszották 150. alkalommal Tadeusz Słobodzianek 2010-ben bemutatott drámáját.

koltai-abram.JPG          Koltai Róbert Abram szerepében

Kirják Róbert marad a nyíregyházi színház igazgatója

A színházat Schlanger András február 9-én történt, indoklás nélküli felmentése óta megbízott ügyvezető igazgatóként Kirják Róbert irányította. Most öt évre választotta meg őt a Móricz Zsigmond Színház élére a közgyűlés. Pályázatában az igazgató  a színház eddigi művészeti színvonalának megőrzését és továbbfejlesztését tűzte ki célul, valamint a VIDOR Fesztivál fontosságát hangsúlyozta. A teljes hír a fidelio.hu-n olvasható.

Ismét a Vígszínházban vendégszerepel a Demencia

Tavaly ősszel már látható volt a Vígszínház nagyszínpadán Mundruczó Kornél 2013-ban a Trafóban bemutatott rendezése, november 8-án, szerdán pedig visszatér a Proton Színház Demenciája a Szent István körútra. A vendégjátékra jegyek itt válthatóak.

demencia_rev_marcell_ki.JPGDemencia - Rába Roland (fotó: Proton Színház / Rév Marcell)

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr4311922747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása