7óra7

POSZT-versenyelőadás vendégeskedik Budapesten

POSZT-versenyelőadás vendégeskedik Budapesten

Színház reggelire - 2016. november 3.

2016. 11. 03. | 7óra7

Miskolcon pedig továbbra is adnak a kritikusok véleményére - ezúttal a Bakkhánsnők kapcsán szerveznek szakmai beszélgetést.

Budapesten a Túl zajos magány

 

A nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház Túl zajos magány című előadása a Nemzeti Színházban vendégeskedik november 10-én. Az Ivo Krobot által színpadra alkalmazott és rendezett Hrabal-történet a 2016-os POSZT versenyprogramjában is helyet kapott, a főszerepet játszó Horváth László Attila alakítását a Színházi Dolgozók Szakszervezetének Básti Lajos-díjával ismerték el. A vendégjátékra jegyek itt válthatóak.

_tul-zajos-magany_2.jpgTúl zajos magány - Horváth László Attila

Megújult a Színház.hu

 

Megújult menüstruktúrával, átláthatóbb funkciókkal, új dizájnnal és szerkesztőséggel jelentkezik a Színház.hu. „Célunk, hogy tovább gondozzuk és gazdagítsuk a Színház.hu felületén az ezredforduló óta összegyűlt értékes tartalmi adatbázist, amely hűen tükrözi a magyar színházi élet történéseit” – írja Várhegyi András főszerkesztő.

Kritikus óra Miskolcon

 

A Miskolci Nemzeti Színházban tavaly indult Kritikus óra sorozatban a Kivilágos kivirradtig után a Bakkhánsnők előadása kerül terítékre. 2016. november 11-én Jászay Tamás és Proics Lilla kritikusok elemzik a látottakat. Az eseményre a 19 órakor kezdődő előadást követően a Játékszínben kerül sor, a belépés minden érdeklődő számára díjtalan.

edv_4163.jpgBakkhánsnők (fotó: Gálos Mihály Samu)

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr9311924895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása