7óra7

Alföldi múzeumban, Eszenyi Kínában

Alföldi múzeumban, Eszenyi Kínában

Színház reggelire - 2016. november 10.

2016. 11. 10. | 7óra7

A varázsfuvola a Magyar Nemzeti Galériában, a Találkozások a Kínai Guangzhouban vendégeskedik.

Alföldi a galériában is


Két nappal ezelőtt indult el a Textúra 2016 sorozat, ám a Magyar Nemzeti Galéria nem áll meg itt: MÚZEUM+ Opera programjában november 10-én 19 órakor az Armel Opera Festival keretein belül 2015-ben bemutatott, és azóta számos hazai és külföldi sikert aratott, Alföldi Róbert által rendezett A varázsfuvola legnépszerűbb jeleneteit láthatják az érdeklődők.

varazsfuvola.jpg           A varázsfuvola

A varázsfuvola a bemutató óta meghívást kapott Plzenbe, az Európa Kulturális Fővárosa program egyik kiemelt eseményeként, majd idén augusztusban Budapesten, a Sziget Fesztiválon öt estén át láthatták a fiatalok az opera legismertebb jeleneteit. Ezt követően Londonba kapott meghívást a produkció, és október 21-22-én a Hackney Empire Színházban mutatkozhatott be az angol közönségnek.

Találkozás Kínában is


Nádas Péter Találkozása Eszenyi Enikő rendezésében a november 4. és 27. között zajló guangzhoui nemzetközi színházi fesztiválon is bemutatkozik. A kínai premier november 11-én lesz, ezt követően még két alkalommal, november 12-én és 13-án játsszák a fesztiválon a Találkozást. Részletek a színház.hu-n.

Rátóti Zoltán koncertje a Pinceszínházban


A nemrég lemondott kaposvári igazgató a Pinceszínház Vers a színházban sorozatának keretein belül tartja második lemezének bemutatókoncertjét. A folk-rock koncertre jegyek itt kaphatóak.

ratoti_zoltan_es_zenekara.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr2611946673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása