7óra7

JÁTÉK - Nyerjen jegyet a CATS budapesti előadására! LEZÁRVA

JÁTÉK - Nyerjen jegyet a CATS budapesti előadására! LEZÁRVA

2016. 11. 10. | DicsukD

A Budapesten vendégeskedő eredeti CATS (Macskák) előadásra nyerhetnek páros belépőt azok, akik velünk játszanak.

A játék lezárult. A nyertes:


Jenei Gábor

A 7óra7 játékában most két jegyet nyerhetnek a november 17-ei előadásra azok a játékosaink, akik 1.) e-mailben elküldik a helyes választ az alább feltett kérdésre a 7ora7nyeremenyjatek@gmail.com e-mail címre november 14-én, hétfőn 12:00-ig, 2.) megosztják a 7óra7 játékra vonatkozó posztját a Facebookon, 3.) ha eddig nem tették meg, kedvelik a 7óra7 Facebook-oldalát.

Andrew Lloyd Webber világhírű musicalje, a CATS eredeti előadása Budapestre érkezik. A Broadway és a West End egyik leghosszabb ideje futó és legsikeresebb show-jának világturnéja már több mint 300 városban került színpadra. Eddig több mint 50 millió ember látta, 26 országban mutatták be és 10 nyelvre fordították le. A musical november 17-én, 18-án és 19-én négy alkalommal a Syma Csarnokban lesz látható.

macskak.JPG

A megválaszolandó kérdés:

Melyik világsztár alakította a 2014-15-ös londoni előadások során Grizabella szerepét?

A) Rihanna
B) Nicole Scherzinger
C) Beyoncé

A helyes megfejtés: B) Nicole Scherzinger.

További tudnivalók:

A játék posztját, kérjük, „nyilvános” beállítással osszák meg! Összesen 1x2 darab belépőt sorsolunk ki az előadásra. A nyertes nevét a játék határidejének lejártát követően Facebook-oldalunkon tesszük közzé, valamint e-mailen is értesítjük őt. Az előadás november 17-én, csütörtökön 20:00-kor kezdődik a Syma Csarnokban.

Jó játékot!

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr5911947229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása