7óra7

Visszatér Budapestre a Szégyen

Visszatér Budapestre a Szégyen

Színház reggelire - 2016. november 28.

2016. 11. 28. | 7óra7

J.M. Coetzee regényének színpadi adaptációja franciaországi, németországi és csehországi vendégjáték után tér vissza Budapestre.

Újra a Trafóban látható Mundruczó rendezése


A Proton Színház Szégyen című előadása Lille, Frankfurt és Pilsen után újra Budapestre érkezik, ahol 65. alkalommal lesz látható. Mundruczó Kornél legendás rendezése ezúttal eredeti szereposztásban, Láng Annamária főszereplésével szerepel november 28-29-én és 30-án a Trafóban; utolsó napon angol felirattal. Az előadás a 2013-as POSZT-on elnyerte a legjobb rendezés és a legjobb díszlet díját. Jegyek a 28-ai előadásra itt, 29-re itt, 30-ára pedig itt kaphatóak. Mindhárom előadás 20 órakor kezdődik.

szegyen.jpg                         Láng Annamária a Szégyenben

Réthly Attila Sopronba készül


Réthly Attila rendező és csapata pályázik a soproni Pro Kultúra Nonprofit Kft. vezetői pozíciójára. Mint Réthly pályázatában írja, a város kulturális életét irányító szervezet élén még sosem állt a színházi világból érkező szakember, ám véleménye szerint a Soproni Petőfi Színház mára elmarad a hazai színházak élvonalától, számos nézőt vesztett, így a jubileumi 25. évad előtt a feladat a markáns megújítás. Réthly Attila csapatának tagja többek között a VOLT Fesztivál alapító-tulajdonosa, valamint a Pro Kultúra Nonprofit Kft. jelenlegi ügyvezető igazgatója is. A rendező bemutatkozó videója itt érhető el.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr8212005312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása