7óra7

Ég és föld között kilencszázadszor

Ég és föld között kilencszázadszor

Színház reggelire - 2016. november 30.

2016. 11. 30. | 7óra7

A Vígszínház ikonikus zenés előadása december 5-én újabb mérföldkőhöz ér.

Jubileumra készül A padlás


Presser Gábor, Sztevanovity Dusán és Horváth Péter legendás musicalje, A padlás immár 900. alkalommal lesz látható Marton László rendezésében december 5-én. A premier óta eltelt több mint 28 év alatt az előadás több generáció számára jelentett meghatározó színházi élményt. Az ősbemutatón olyan színészek játszották az előadás főbb szerepeit, mint Kaszás Attila, Igó Éva, Hegedűs D. Géza, Rudolf Péter, most pedig – az azóta Süniből Mamókává változott Igó Éva és az "örök Kölyök", Pápai Erika mellett – többek között Wunderlich József, Péter Kata, Fesztbaum Béla ölti magára Jánoskúti Márta legendás jelmezeit.

padlas.JPGA padlás (fotó: Szkárossy Zsuzsa)

Megjelenik Jordán Tamás könyve


December 5-én 17 órakor tartják a Nyugati téri Alexandra Könyvesház Pódiumán Jordán Tamás Hátrametszés című könyvének bemutatóját. A könyvbemutatón Jordán Tamás beszélgetőtársa Sebő Ferenc, a kötet szerkesztője, a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, Kossuth-díjas művész, a Sebő Együttes vezetője lesz. A kötetből megtudhatjuk, hogyan lesz egy szorongó, mindentől rettegő kisfiúból mérnök, aztán színész az Egyetemi Színpadon, a 25. Színházban, Kaposvárott, majd színházigazgató a Merlinben, a Nemzetiben és végül Szombathelyen.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr6212010160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása