7óra7

Utolsó Rosencrantz és Guildenstern a Szkénében

Utolsó Rosencrantz és Guildenstern a Szkénében

Színház reggelire - 2017. január 3.

2017. 01. 03. | 7óra7

Szikszai Rémusz rendezése január 9-én lesz látható utoljára.

Búcsúzik Hamlet két néhai barátja


Szikszai Rémusz a Vádli Alkalmi Színházi Társulás, a Szkéné Színház és a Füge közös produkciójában Tom Stoppard igen gazdag drámaírói munkásságának máig legsikeresebb darabját, a Shakespeare Hamletjébe oltott abszurd komédiát állította színpadra. A 2014 szeptemberében bemutatott Rosencrantz és Guildenstern halott január 9-én utoljára látható a Szkénében.

rosencrantz.jpg          Kaszás Gergő, Nagypál Gábor (fotó: Mészáros Csaba)

Chilében a Proton Színház


A Proton Színház első színdarabja, a Frankenstein-terv tavaly ünnepelte 125. előadását. A 2017-es évet a chilei Santiago a Mil Fesztiválon kezdik, majd májusban várhatóan visszatérnek Budapestre. A 2016 áprilisában a Trafóban bemutatott Látszatélet azóta járt Bécsben, Oberhausenben, Wiesbadenben, Drezdában, Berlinben és Lille-ben, fél év alatt összesen huszonöt előadást hagyva maga mögött. A Látszatélet legközelebb márciusban látható itthon. A Proton Színház előző és következő évadáról további részletek itt olvashatóak.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr7712092871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása