7óra7

Börtönszínház Miskolcon

Börtönszínház Miskolcon

Színház reggelire - 2017. január 19.

2017. 01. 19. | 7óra7

Harsányi Attila bízik abban, hogy az egyszeri kísérlet állandó projektté alakul.

Elítéltek lépnek színpadra a miskolci Játékszínben


Január 26-án különleges alkalomra készül a Miskolci Nemzeti Színház az Egy óra versek között című sorozatában. A Játékszínben havonta megrendezett irodalmi délutánon ez alkalommal a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Büntetés-végrehajtási Intézet színjátszó csoportjának előadását láthatják az érdeklődők, amely Szilágyi Domokos Öregek könyve című verséből született. Az előadást rendező Harsányi Attila színművész álma az, hogy egy havi rendszerességgel játszó börtönszínház jöhessen létre Miskolcon, de az útnak még csak az elején tartanak.

oregek_konyve_kep.jpg

A Glembay ház utoljára


Január 25-én, szerdán utoljára látható a Radnóti Színház 2015 decemberében, Valló Péter rendezésében bemutatott előadása, A Glembay ház. Az előadás főbb szerepeiben Bálint András, Pál András és Szávai Viktória lépnek színpadra. Az előadásra jegyek itt válthatóak.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr8512137389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása