7óra7

Quimby- és Kispál-dalok a Passióban

Quimby- és Kispál-dalok a Passióban

Színház reggelire - 2017. január 26.

2017. 01. 26. | 7óra7

Alföldi: A passió olyan alaptörténet, amelyből előbújt az egész európai kultúra.

Sztárzenekarok adják dalaikat Alföldi Passiójához 


A legnépszerűbb magyar együttesek dalai lesznek hallhatók az Alföldi Róbert rendezésében, április 9-én, a Budapest Sportarénában színpadra kerülő Passió XXI-ben. 11 zenekar: az Anna and the Barbies, a Quimby, a Kispál és a Borz, Péterfy Bori és a Love Band, a Tankcsapda, a Kowalsky meg a Vega, a BioRoBoT, a Subscribe, az Esti Kornél, a Pokolgép és az Ocho Macho szerzeményei is felcsendülnek a zenés drámában. Az előadásra jegyek itt válthatóak.

passio.jpgA Passió XXI. alkotói és szereplői (fotó: Kanyó Béla)

Lear király az Urániában


A kétszeres Laurence Olivier-díjas Antony Sher Shakeaspeare egyik leghíresebb tragédiájának címszerepében tért vissza a színpadra. A darabot Gregory Doran rendezésében láthatják a vetítés iránt érdeklődők. A Royal Shakespeare Company előadása január 31-én kerül az Uránia vásznára, magyar felirattal - jegyek itt válthatóak.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr1312156451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása