7óra7

Zsótér színpadra lép a Nemzetiben

Zsótér színpadra lép a Nemzetiben

Színház reggelire - 2017. február 6.

2017. 02. 06. | 7óra7

A rendező saját előadásában, a Brandban játszik Mátray László helyett a két februári előadásban.

Saját előadásába ugrik be Zsótér Sándor


Február 6-án és 25-én a Brandban Mátray László helyett a rendező, Zsótér Sándor alakítja a Bíró szerepét. Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, Törőcsik Mari szerepét pedig - a Nemzet Színészének betegsége miatt - ideiglenesen Söptei Andrea veszi át. A Brand korábban „legjobb rendezés” és „legjobb főszereplő” kategóriában is elnyerte a Színikritikusok díját.

4_ok.JPGZsótér Sándor (fotó: Kállai-Tóth Anett)

A Hamilton Londonban is megkezdte a rekorddöntögetést


Azt követően hogy a Broadway-n üzleti, szakmai és népszerűségi értelemben is sikert sikerre halmoz a Hamilton – An American musical, úgy tűnik, Londont is letarolja a hiphop-musical. Bár a jegyárusítás csak a múlt héten kezdődött meg, az első kétszáz előadás már telt házas, a jegyüzérek nagy örömére. Részletek a színház.hu cikkében.

Hernádi Judit Székesfehérváron


Február 16-án este a székesfehérvári Vörösmarty Színházban vendégeskedik Hernádi Judit önálló estje, a HERNÁDI PONT. Az előadás bemutatója előtt Hernádi Judittal készített interjúnk itt olvasható.

hernadi.jpgFotó: Dudás Ernő

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr8312185748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása