7óra7

Facebookon is Jordán Tamás mellé állhatunk

Facebookon is Jordán Tamás mellé állhatunk

Színház reggelire - 2017. február 14.

2017. 02. 14. | 7óra7

A jelenlegi igazgatót támogatók a közösségi médiában is hallatják hangukat.

Lájkkal Jordán Tamás mellett


Jordán Tamás ismét megpályázza a szombathelyi Weöres Sándor Színház igazgatói posztját. A jelenlegi igazgató támogatására Facebook-oldal is létrejött. Az oldal adminisztrátorainak célja az, hogy a színház irányítószámának megfelelő 9700 lájk jöjjön össze. A szombathelyi színház vezetésére Jordán Tamás mellett a film- és televíziós operatőr végzettségű Dér András rendező pályázik.

jordan_meszaros_zsolt.pngJordán Tamás (fotó: Mészáros Zsolt)

Örkény kalapból


Bíró Kriszta, Für Anikó és Kálid Artúr Örkény István egyperceseit adja elő február 14-én, este 7 órától a belvárosi Gödör Klubban. További információ a színház.hu-n érhető el.

Újra Tiéd a világ!


Másfél év után tér vissza a Játékszínbe Szente Vajk rendezésében az Illés-dalokra épült Tiéd a világ című zenés előadás. A produkcióban Bródy János és Szörényi Levente is színpadra lépnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr5112255720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása