7óra7

A folyóiratbotrány margójára

A folyóiratbotrány margójára

Személyi műélvező – A legújabb művészeti szolgáltatás

2016. 05. 25. | 7óra7

Unja, hogy a műalkotásokon gondolkodni kell? Fárasztja a nézés vagy a hallgatás? Mi segítünk!

Az elmúlt hetekben nagy port kavart fel, amikor kiderült, hogy a művészeti folyóiratok támogatását felére-harmadára csökkentette a kormány, ami miatt számtalan művészetkritikai orgánum - print és online egyaránt - a megszűnés és az ellehetetlenedés környékére került. És mennyire igaza van a kormányzatnak! Egyszerűen nincs szükség a kritikus gondolkodásra! Felgyorsult világunkban erre nincs idő! Mi nemcsak, hogy értjük és megértjük, de innovatívan ki is szolgáljuk az ország kulturális igényeit.

Személyi műélvezőnek jelentkezünk!

Unja, hogy a műalkotásokon gondolkodni kell? Fárasztja a nézés vagy a hallgatás? Nem bírja, hogy bizonyos művészetekhez adott időben oda kell mennie, gyakran a lakásától egy egészen távoli pontjára a városnak?

Mi segítünk!

nzoter_meszaros_csaba.JPGFotó. Mészáros Csaba

Tapasztalt színházba járóként és befogadóként lakásától elgyalogolunk a választott műalkotásig, kérésre becsekkolunk Ön helyett a Facebookon, professzionálisan elvégezzük a műélvezést, elgondolkozunk rajta, majd visszagyalogolunk a lakásához. Emelt díj esetén baráti beszélgetést is vállalunk a mű kapcsán egy sör mellett kollégáinkkal, vagy utánaolvasunk az alkotás által eszünkbe ötlő témáknak.

Nincs más dolga, mint megírni nekünk, hol keressük fel, kifizetni az 1999 forintos alapdíjat, az esetleges jegy és egyéb költségeket és élvezni a gondtalan, befogadásmentes órákat. Nem kell többet félnie a bántó könnyfakadástól , a húsbavágó kérdésektől, a felesleges agyalástól. Helyette nyugodtan ücsöröghet otthon vagy bárhol, ahol csak kedve tartja.

Példa a szolgáltatásainkra:

SOROZATNÉZŐ
Kedvenc foteljéből vagy ágyából daráljuk le Ön helyett a Trónok harca vagy más sorozatok legújabb epizódjait. Semmi felesleges aggodalom, a spoilerveszély pedig végre értelmét veszti!

SZÍNHÁZNÉZŐ
Igényelhető szolgáltatások (személyre szabottan, akár előadás közben is):

- jegy, színlap beszerzése, albumba gyűjtése
- vastaps (kívánság szerint felállással és huhogással)
- bealvás
- kínos bealvás horkolással
- eszmecsere, vita vagy veszekedés generálása más nézőkkel
- perec vásárlása és elfogyasztása Ön helyett vagy akár becsempészése a nézőtérre
- autogram kérés az alkotóktól (kívánságra zaklatással, papírlapra vagy akár az Ön által kijelölt testrészünkre)
- előadás közben is állandó telefonos kapcsolat Önnel
- igény esetén látványos kivonulás (sorközépről felárral)

KORTÁRS IRODALOM

Ezt még elolvassa, és soha többet egy betűvel sem kell feleslegesen fárasztania a szemét! Értekező próza esetén minden mondatot kétszer olvasunk el! Rímes verseket alapáron, szabad verset kis felárral vállalunk!

KOMOLY- ÉS KÖNNYŰZENE HALLGATÓ
Pogózunk és dúdoljuk kedvenc dallamait, kérésre zuhanyzás közben. Szakszerűnek ható fanyalgás kidolgozását vállaljuk.

KORTÁRS KÉPZŐMŰVÉSZET
Nincs többé undor és lilaköd! Társadalmi problémák? Zavarba hozás? Két éves kisgyerekek munkáira emlékeztető ecsetvonások? Felejtse el végleg! Mi megbotránkozunk, és magunkba nézünk Ön helyett!

Nincs több értetlenkedés. Nem csak hogy nem kell válaszokat keresnie, de már a kérdésekkel sem fog találkozni. Nem kell tennie semmit!

Csak egyet: Írjon nekünk még ma!

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr438746142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása